Biešu gnocchi ar bekonu un ķirbi
"Tas izskatās fantastiski," slavē Katrīna, "biešu gnocchi un bekons ar ķirbi un salātiem - mazliet traki, bet tieši tāpēc mēs uzskatām, ka tas ir tik lieliski."
Jo: “Ikviens, kuram nākas saskarties ar svara problēmām, zina šo šaubu sajūtu, vai tiešām, mainot diētu, visu dara pareizi. Un arī tagadne ar šo nolādēto pandēmiju dzīvi nepadara vieglāku. Tāpēc es domāju, ka mazliet piedzīvojumu ir tikai labi. Arī virtuvē.”
Īsumā vēstījums: "Meitenes un zēni: uzdrošinieties kaut ko darīt pie plīts. Vienkārši sāciet. Pievērsiet uzmanību uzturvielām un kalorijām, taču pretējā gadījumā ļaujiet vaļu fantāzijai. Izklaidējieties, gatavojot maltīti vai maltītes, lai papildinātu Fit+Feelgood kokteiļus . Jo viss ir daudz, daudz labāk, ja tev ir jautri.”
Un šādi var pagatavot :
Sastāvdaļas (4 porcijas):
- 400 grami ķirbja
- sāls
- viena līdz divas ēdamkarotes sviesta
- divas ēdamkarotes rozīņu
- pipari
- 500 grami gnocchi
- divas mazo romiešu salātu galviņas
- 100 grami brokastu bekona
Sagatavošana :
—> Uzvāra katlu ar lielu daudzumu sālsūdens. Tikmēr nomazgājiet ķirbi, izņemiet sēklas un sagrieziet mazos kubiņos. Lielā, platā pannā uzkarsē sviestu un pievieno rozīnes un ķirbi. Apkaisiet ar nedaudz sāli un pipariem un vāriet uz lēnas uguns apmēram 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
—> Pa to laiku novāra gnocchi sālsūdenī pēc instrukcijas uz paciņas, nokāš. Nomazgājiet salātus un sagrieziet . Ielieciet bekonu pannā un apcepiet līdz kraukšķīgai konsistencei. Nosusina uz virtuves papīra.
-> Pievienojiet ķirbim gnocchi un pievienojiet salātus. Sadaliet bekonu gabaliņos un uzkaisiet virsū.
Uzturvērtības (uz porciju): 330 kcal, 56g ogļhidrāti, 11g proteīna, 7g tauki.